Building with Containers in the Black Forest

Building with Containers in the Black Forest

“London architect James Whitaker depict a proposal for a low-cost studio space in Germany comprising a cluster of shipping containers, which are arranged to direct sunlight into the interior at different times of day. Whitaker developed the concept in 2010 while working as a photographer, after he was approached by an advertising agency interested in building a workspace in the Black Forest near the town of Hechingen.” (via/read more dezeen)

Well we like that; pre-fab building which is nice to the eye……

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s